About Administrator

This author has not yet filled in any details.
So far Administrator has created 84 blog entries.

Ramazani, dobitë mjekësore dhe shpirtërore

2022-03-24T19:11:50+00:00
Në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, Kuvendi studentorë i FSHI-së organizoi tribunë fetaro-shkencore. Ku prezent ishin prodekani i FSHI-së
Ass. Prof.Dr. sc Muaz AGUSHI, profesorë dhe studentë, me ç’rast u shtjelluan dhe elaboruan problematika shumë interesante.
Panelistë ishin Assoc. Prof.Dr.sc  Abdulxhemil NESIMI dhe Dr. Sabiha RUSHITI.
Pas prezantimit të panelistëve, fjalimin përmbyllës e pati Kryetari i Kuvendit Studentorë Harbin OSMANI , i cili i falënderoi panelistët për kontributin e dhënë, e të pranishmit për prezencën e tyre që e zbukuruan këtë eveniment.
[…]
Ramazani, dobitë mjekësore dhe shpirtërore2022-03-24T19:11:50+00:00

KONKURS për zgjedhjen dhe ri-zgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore/ К О Н К У Р С за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања

2022-03-03T16:06:01+00:00
KONKURS për zgjedhjen dhe ri-zgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore/ К О Н К У Р С за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања2022-03-03T16:06:01+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islam, prof. dr. Shaban Sulejmani, priti për vizitë pune Atasheun për Çështje Fetare  të Republikës së Turqisë, z. Mustafa Mesten.

2022-02-27T13:27:57+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islam, prof. dr. Shaban Sulejmani, priti për vizitë pune Atasheun për Çështje Fetare  të Republikës së Turqisë, z. Mustafa Mesten.  Me këtë rast, dekani prof. dr. Shaban Sulejmani, e informoi atasheun për punën e FSHI-së, zhvillimin e mësimit dhe programet mësimore të akredituara dhe zhvillimin e aktiviteteve tjera në kuadër të FSHI-së. Atasheu  Mustafa Mesten, falënderoi dekanin për pritjen e organizuar dhe e ftoi për bashkërenditjen e aktiviteteve dhe bashkëpunimin me fakultetet simotra në Republikën e Turqisë. Dekani i FSHI-së, prof. dr. Shaban Sulejmani, falënderoi atasheun Mustafa Mesten për vizitën në FSHI dhe e ftoi për […]

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islam, prof. dr. Shaban Sulejmani, priti për vizitë pune Atasheun për Çështje Fetare  të Republikës së Turqisë, z. Mustafa Mesten.2022-02-27T13:27:57+00:00

DEKANI I FAKULTETIT TË SHKENCAVE ISLAME-SHKUP, PROF. DR. SHABAN SULEJMANI PRITI MYFTIUN E KROACISË AZIZ EF. HASANOVIÇ

2022-02-03T17:47:24+00:00

Sot më datë 03.02.2022, Dekani i FShI-Shkup priti për vizitë Kryetarin e Meshihatit të Kroacisë, Myftiun e nderuar Aziz ef. Hasanoviç, i shoqëruar nga kryetari i Kuvendit të Bashkësisë Islame në Kroaci, Dr. Mirza Sabiç, Zëvendësmyftiun Mevludi ef. Arslani dhe Sekretarin e Meshihatit të Kroacisë, Nermin ef. Botonjiç.

Në pritje të delegacionit të nderuar ishin prodekani prof. Dr. Muaz Agushi, prof. Dr. Muhamed Mustafa, Prof. Dr. Hasan Xhillo.

Prof. Dr. Shaban Sulejmani – Dekani i FSHI-Shkup shprehu falënderim delegacionit për vizitën Fakultetit të Shkencave Islame-Shkup, dhe njëherit shkurtimisht i informoi për Fakuktetit, veprimtarinë dhe aktivitet e saja.

U morën vesht […]

DEKANI I FAKULTETIT TË SHKENCAVE ISLAME-SHKUP, PROF. DR. SHABAN SULEJMANI PRITI MYFTIUN E KROACISË AZIZ EF. HASANOVIÇ2022-02-03T17:47:24+00:00

Telegram ngushëllimi

2022-01-30T19:21:23+00:00

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit Naim Ferati, njëri nga profesorët me ambiciozë i dashur jo vetëm për familjen por edhe për miqët e tij.

Profesori Naim Ferati iku nga kjo botë por gjithnjë do mbetet ne zemrat tona.

Fakulteti i Shkencave Islame – Shkup me dhimbje të thellë pranoj këtë lajm dhe Lut Allahun e gjithëmëshirshëm ta pranon në mesin e robërve të Tij të devotshëm dhe të sinqertë.

Xhenneti qoftë vendbanimi i tij i përhershëm.

Allahu e falte dhe e mëshiroftë!

 

Dekani

Porf.Dr. Shaban Sulejmani

Telegram ngushëllimi2022-01-30T19:21:23+00:00

Fakulteti i Shkencave Islame – Shkup mori pjesë në projektin e iniciuar nga Fondacioni Konrad Adenauer realizohet në bashkëpunim të ngushtë me Fakultetin Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti i Ohrit”

2021-12-16T21:16:52+00:00

Projekti synon të përfshijë studentët nga dy institucionet e arsimit të lartë ashtu edhe nga palët e tjera të interesuara, me synimin për të ofruar hapësirë për arsimin joformal mbi temat që lidhen me religjionin si dhe tema të tjera të përditshme shoqërore me interes të veçantë. Konkretisht, projekti do të kontribuon në rritjen e kontakteve të studentëve të teologjisë me qëllim të shkëmbimit të opinioneve dhe nxitjen e dialogut ndërfetar mes të rinjve në vendin tonë.

Sot në takimi përmes platformës online ishin prezent  dekani i FSHI -së Prof.Dr. Shaban SULEJMANI, dekan i Fakultetit Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti i Ohrit”, Prof.Dr. […]

Fakulteti i Shkencave Islame – Shkup mori pjesë në projektin e iniciuar nga Fondacioni Konrad Adenauer realizohet në bashkëpunim të ngushtë me Fakultetin Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti i Ohrit”2021-12-16T21:16:52+00:00
Go to Top