Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Emri dhe MbiemriNr. i dosjesGjenerataKomuna
Irsal Jakupi1/13/981997/98 IGostivarë
Rexhep Ziberi1/06/981997/98 IShkup
Idriz Ibrahimi1/01/981997/98 IShkup
Enes Çermenika1/21/981997/98 IStrugë
Orhan Zengo2/07/981997/98 IOhër
Beqir Memeti1/19/981997/98 ITetovë
Nehat Emini1/17/981997/98 IShkup
Adnan Kadriu1/14/981997/98 IShkup
Erxhan Ssadiku1/04/981997/98 IShkup
Besim Memedi1/10/981997/98 IShkup
Jenuz Ibrahimi1/18/981997/98 IShkup
Abide Emini1/42/981997/98 IShkup
Taip Ajeti1/05/981997/98 IGostivarë
Nasih Shehu2/08/981997/98 IStrugë
Fadil Adili2/51/981997/98 IGostivarë
Ali Ilazi1/08/981997/98 IKumanovë
Ali Zajneli1/23/981997/98 ITetovë
Enise Ibrahimi2/20/981997/98 IShkup
Sabija Abduraman2/11/981997/98 ITetovë
Imran Shaqiri2/17/981997/98 ITetovë
Nexhmi Ferati2/50/981997/98 IShkup
Halime Ibrahimi1/39/981998/99 IIShkup
Xhemo Ferati1/36/981998/99 IIShkup
Bujar Dovolani2/04/981997/98 IDibër
Zeqirja Tairi1/11/981997/98 IShkup
Sabile Ibrahimi1/38/981998/99 IIShkup
Fadile Ibrahimi1/40/981998/99 IIShkup
Murtezan Idrizi1/24/981998/99 IIShkup
Bekim Demiri1/33/981998/99 IITetovë
Emine Shabani2/38/981998/99 IIShkup
Nimetulla Jasharovski1/03/981997/98 IShkup
Zekirja Metushi2/12/981997/98 IShkup
Sadat Junuzi1/30/981998/99 IIKumanovë
Menderez Alili2/49/981998/99 IIKumanovë
Muarem Emini1/28/981998/99 IIShkup
Riaza Imeri1/32/981998/99 IIGostivarë
Bafti Bislimi1/96/00TransferShkup
Hirijete Gajni1/43/981998/99 IIShkup
Skender Buzaku1/59/991999/00 IIIShkup
Abaz Islami1/66/991999/00 IIIShkup
Hasibe Sali2/29/981998/99 IIShkup
Selvije Darlishta1/45/981999/00 IIIShkup
Rizvan Babçiq2/64/991999/00 IIIShkup
Xhemail Çupi1/60/991999/00 IIIDibër
Sami Esati1/20/981997/98 ITetovë
Qamil Rushiti1/58/991999/00 IIIKërcovë
Rejhan Guler1/46/991999/00 IIIShkup
Gafur Zharku2/92/03TransferShkup
Asije Tairi2/44/981997/98 IShkup
Sadat Memishi1/31/991998/99 IIKumanovë
Nehal Bajrami2/63/991999/00 IIIShkup
Resmije Xheferi1/53/991999/00 IIIStudenican
Sureja Guler1/47/991999/00 IIIShkup
Nevzat Mauaremovski1/37/981998/99 IIVelez
Xhemail Xhemaili2/91/02TransferShkup
Besim Hoxha1/29/991998/99 IITetovë
Enver Bejlurov2/82/02TransferVeles
Burim Sherifi1/61/991999/00 IIITetovë
Hajdin Salii1/79/002000/01 IVShkup
Anife Muca1/48/991999/00 IIIShkup
Emine Rexhallari1/35/981998/99 IIShkup
Muhamet Jashari1/76/002000/01 IVKumanovë
Ibadete Luma2/61/991999/00 IIITetovë
Nasuf Strikcani2/03/981997/98 IDibër
Avni Neziri1/93/002000/01 IVShkup
Lejla Alil1/71/002000/01 IVShkup
Mevlude Bajrami1/73/002000/01 IVKumanovë
Mervan Muamed1/98/002000/01 IVShkup
Sumeja Nuredini1/75/002000/01 IVShkup
Zuhri Veseli1/95/002000/01 IVGostivarë
Minur Asani1/97/002000/01 IVTetovë
Minever Lutfijova1/72/002000/01 IVShkup
Nurten Nazim1/74/002000/01 IVShkup
Amit Rasimoski1/84/002000/01 IVManastir
Enes Misimi1/88/002000/01 IVTetovë
Isa Beqiri1/85/002000/01 IVKumanovë
Naxhije Selimi1/49/991999/00 IIIShkup
Naser Rushani1/83/002000/01 IVTetovë
Hasan Hasani2/105/04TransferTetovë
Mevlan kamberi1/26/981998/99 IIGostivarë
Mustafa Becirov1/102/012001/02 VVeles
Plumi Veliu2/104/04TransferManastir
Ilhan Eminov1/99/012001/02 VShkup
Feran Vaiti1/87/002000/01 IVTetovë
Zafer Aliji2/77/012000/01 IVGostivarë
Amir Ameti1/118/022002/03 VITetovë
Hava Zeqiri2/62/991999/00 IIITetovë
Jeliz Dau1/113/022002/03 VIShkup
Kadrie Sulejman1/114/022002/03 VIShkup
Sabaatin Nuhiju1/115/022002/03 VIShkup
Munever Osmani1/50/981998/99 IIShkup
Junus Husejni2/116/05TransferTetovë
Zurij Osmani1/64/991999/00 IIIShkup
Muhametali Murati2/10/981997/98 IGostivarë
Adi Murtishi1/104/012001/02 VStrugë
Samet Ajdar1/103/012001/02 VOhër
Ejup Jakupi2/89/02TransferStrugë
Nermin Emini1/128/032003/04 VIITetovë
Ziber Lata1/124/032003/04 VIIDiber
Suad Demiri1/120/032003/04 VIITetovë
Sead Demiri1/121/032003/04 VIITetovë
Nesrin Nuredini1/125/032003/04 VIIShkup
Roil Krivca1/123/032003/04 VIIDibër
Jakup Jakupi2/79/012001/02 VTetovë
Nimet Alievski1/89/002000/01 IVShkup
Emin Huseini2/58/991998/99 IIKërcovë
Mustafa Alioski2/93/032003/04 VIIPrilep
Imer Alili2/108/042004/05 VIIIGostivarë
Abdulhadi Shaqiri2/70/001999/00 IIIGostivarë
Abdulbaki Llokmani1/77/002000/01 IVShkup
Jetmir Haliti2/80/012001/02 VTetovë
Ferdeze Selamni1/131/042004/05 VIIIKumanovë
Miftar Islami1/137/042004/05 VIIIShkup
Nermin Ganiji1/132/042004/05 VIIIKumanovë
Shenaje Gani1/133/042004/05 VIIIKumanovë
Xhemaludin Abdullai2/33/981998/99 IIShkup
Minsire Alili1/129/042004/05 VIIIKumanovë
Irfan Musliji1/136/042004/05 VIIIKumanovë
Senad Ramadanovski1/126/032003/04 VIIShkup
Idriz Osmani1/25/981998/99 IIShkup
Muhamed Tairi1/106/012001/02VTetovë
Avni Asani1/139/042004/05 VIIIShkup
Mizaqete Hebibi2/67/991999/00 IIIGostivarë
Gjulnear Ferati36/152/189/1010.11.2015
Barije Shabani37/152/152/0829.12.2015
Latif Ameti38/162/187/1013.01.2016
Ilir Kosovrasti39/162/175/0901.03.2016
Elmir Mustafovski40/162/171/0907.04.2016
Muxhever Ismaili41/161/292/1120.04.2016
Jasir Osmani42/161/224/1004.05.2016
Adnan Kadri43/161/100/0131.05.2016
Florent Janqishta44/162/177/0931.05.2016
Suhejb Alili45/161/285/1103.06.2016
Xhemil Sadiki46/161/237/1003.06.2016
Driton Bajrami47/161/252/1013.07.2016
Xhejlan Ali48/161/211/0925.10.2016
Seid Fejzuli49/161/235/1023.11.2016
Medine Demiri50/161/262/1112.12.2016
Xhejlane Nexhipi51/172/197/1126.01.2017
Semra Emini52/172/212/1101.03.2017
Fevzije Osmani53/171/248/1002.03.2017
Habib Ebibi54/171/318/1229.03.2017
Nurihan Osmani55/171/247/1003.04.2017
Nuredin Mustafa56/172/160/0805.04.2017
Hafsa Raman57/171/249/1006.04.2017
Faton Miftari58/171/215/0910.04.2017
Elfade Beqiri59/171/254/1025.04.2017
Jasemin Shaban60/172/234/1210.05.2017
Ajshe Zilbehari61/172/220/1211.05.2017
Selma Kamber62/171/280/1116.05.2017
Visar Selimi63/171/233/1018.05.2017
Emine Qazimi64/171/312/1222.05.2017
Miranda Miftari65/171/279/1122.05.2017
Sara Idrizi66/172/179/1023.05.2017
Makfirete Pajaziti67/171/268/1123.05.2017
Haxher Ameti68/171/281/1130.08.2017
Adnan Skenderi69/171/304/1209.10.2017
Emira Xhezairi-Idrizi70/172/195/1107.12.2017
Amir Mamuti71/171/348/1313.12.2017
Selvije Murati72/172/224/1218.12.2017
Nexhibe Veliu73/172/223/1218.12.2017
Qefsere Abazi74/171/203/0819.12.2017
Merve Ameti75/171/343/1319.12.2017
Omer Asllani76/171/331/1320.12.2017
Xhemil Xhemaili77/171/352/1327.12.2017
Emel Qazimi78/171/313/1227.12.2017
Maala Musovska79/172/248/1327.12.2017
Belkisa Nesimi80/181/199/0803.01.2018
Selma Abdi81/181/244/1003.01.2018
Evzi Mamudi82/181/306/1207.02.2018
Harbin Osmani83/182/143/0727.02.2018
Nermine Saqipi84/181/340/1304.04.2018
Hazir Jashari85/181/284/1117.04.2018
Sermijet Ali86/181/263/1105.07.2018
Hireme Hamiti87/181/264/1111.07.2018
Sherije Xhaferi88/182/125/0619.07.2018
Hafsa Hasani89/181/345/1306.09.2018
Semra Halili90/182/192/1012.09.2018
Sadrija Azizoski91/181/353/1324.10.2018

Temat e miratara të tezës së specializimit dhe caktimi i mentorit në Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, në programin studimor; Metodika e mësimdhënies së mësimbesimit fetar

Nr.

Kandidati

Nr. ID

Titulli

Data

Mentori

01

Agim BEKIRI

IIA/05/17

NDIKIMI EDUKATIV I LËNDËS“ETIKA E RELIGJIONEVE”, TE NXËNËSIT E SHKOLLAVE FILLORE NË KOMUNËN E ÇAIRIT

24.12.2019

Assoc. Prof. Dr.sc. Naser RAMADANI

02

Ali SHABANI

IIA/04/17

FESTAT FETARE, STUDIM KOMPERATIV NGA PERSPEKTIVA E FEVE TË SHPALLURA

09.07.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Faredin EBIBI

03

Lejla ZEKIR

IIA/01/16

TIPARET E MËSUESIT FETAR DHE MËSIMI INTERAKTIV

09.07.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Naser RAMADANI

04

Munever MURTEZI

IIA/02/16

METODAT DHE MJETET MËSIMORE NË MËSIMIN E KUR’ANIT NË MEDRESENË E ISA BEUT

09.07.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Naser RAMADANI

05

Muhamed RAMADANI

IIA/07/19

MËSIMI I KURANIT DHE I MËSIMBESIMIT NË MEKTEBET SHQIPTARE NË AUSTRI

03.11.2020

Ass. Prof. Dr.sc. Ziber LATA

06

Adem ZEKIRI

IIA/08/19

MËSIM – BESIMI NË SHKOLLAT PUBLIKE SI E DREJTË THEMELORE E NJERIUT ME THEKS TË VEÇANTË NË AUSTRI

11.03.2021

Assoc. Prof. Dr.sc. Shaban SULEJMANI

07

Fadil RAMADANI

IIA/10/19

ARSIMI FETAR NË SHKOLLA PUBLIKE KONTRIBUUES PËR MARDHËNIE NDËRKULTURORE DHE NDËRFETARE NË RMV

25.11.2021

Assoc. Prof. Dr.sc. Shaban SULEJMANI

08

Fatmir SHABANI

IIA/03/16

ZHVILLIMI I MËSIMBESIMIT NË MEKTEBET SHQIPËTARE NË NORVEGJI

27.01.2022

Assoc. Prof. Dr.sc. Naser RAMADANI

09

Habib EBIBI

IIA/11/20

ROLI I MEKTEBEVE TË KOMUNËS SË LIKOVËS NË ZHVILLIMIN E ARSIMIT SHQIP GJATË VITEVE 1930 – 1950

22.03.2022

Ass. Prof. Dr.sc. Ziber LATA

 

Temat e miratara të magjistraturës dhe caktimi i mentorit në Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, në programin studimor; Studime të avancuara Islame

Nr.

Kandidati

Nr. ID

Titulli

Data

Mentori

01

Latif AMETI

IIB/13/17

RITET E DASMËS NË PËRQASJE ME TË DREJTËN E SHERIATIT NË RRETHINËN E GOSTIVARIT

11.02.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Shaban SULEJMANI

02

Ajshe MEMEDI

IIB/01/17

ERBEINE NEVEVIJE TË IMAM NEVEVIUT DHE ASPEKTE PEDAGOGJIKE

09.07.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Faredin EBIBI

03

Jasemin SHABANI

IIB/14/17

METODOLOGJIA E KURTUBIUT NË KOMENTIMIN E KUR’ANIT DHE NDIKIMI I TIJ TE KOMENTATORËT SHQIPËTARË

09.07.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Abdulxhemil NESIMI

04

Sadete LUTA

IIB/09/17

ROLI I FAMILJEN ISLAME NË FORMIMIN E KLIMËS POZITIVE PËR EDUKIMIN MORAL  TË FËMIJËVE NË KOMUNËN E TETOVËS

29.09.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Naser RAMADANI

05

Idriz JASHARI

IIB/05/17

METODOLOGJIA E LIGJËRIMIT NË XHAMITË E TERITORIT TË MUFTINISË SË KUMANOVËS

17.12.2020

Assoc. Prof. Dr.sc. Naser RAMADANI

06

Seid FEJZULI

IIB/06/17

JETËSIMI I SUNNETIT NË JETËN SHOQËRORE NË KOMUNËN E LIKOVËS

11.01.2021

Assoc. Prof. Dr.sc. Faredin EBIBI

07

Jeton MUÇA

IIB/11/17

MUAJU U RAMAZANIT MIDIS FESË DHE TRADITËS NË QYTETITIN E DIBRËS

25.11.2021

Ass. Prof. Dr.sc. Ziber LATA

08

Jasemin SHABAN

IIB/14/17

KONTRIBUTI I IMAM KURTUBIUT NË FUSHËN E STUDIMEVE KUR’ANORE DHE NDIKIMI I TIJ TE STUDIJUESIT SHQIPTARË

29.12.2021

Ass. Prof. Dr.sc. Ziber LATA

09

Nehal IBRAHIMI

IIB/19/19

LËNDA E KUR’ANIT NË MEDRESETË E VENDIT TONË GJATË VITEVE 1920-2020

24.02.2022

Ass. Prof. Dr.sc. Ziber LATA