Telegram ngushëllimi

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.
Fakulteti i Shkencave Islame shpirtërisht ndanë dhembjen me familjet e viktimave që tragjikisht  humbën jetën në aksidentin që ndodhi mbrëmë në autostradën Shkup-Tetovë.
Në emër të Fakulteti i Shkencave Islame, u shpreh ngushëllimet më të thella familjeve të viktimave, të  lënduarve  ju urojmë shërim sa më të shpejtë.

 

 

Dekani
Prof. Dr. Shaban Sulejmani