Në këto momente të rënda për vendin tonë dhe për familjet që humben me të dashurit e tyre në aksidentin në autostradën “Struma” në Bullgari,  në emër të Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup  shprehim ngushëllime familjeve të viktimave. Të lënduarve urojmë shërim sa më të shpejtë .

Nga studentët  e Fakultetit të Shkencave Islame u lexua hatme dhe u bënë lutje për viktimat e aksidentit .

 

Dekani

Prof. Dr. Shaban Sulejmani