Në emër të studentëve dhe stafit të Fakulteti të shkencave islame – Shkup. URIME FITËR BAJRAMIN. Fitër Bajrami, jep mundësinë për t’i shprehur vlerat njerëzore si respektin, tolerancën dhe mirëkuptimin në shërbim të të gjithëve dhe për një të ardhme më të begatë.

Zoti  ua pranoftë agjërimi dhe lutjet Tuaja.

 

Dekani,

Prof.Dr. Shaban SULEJMANI