Urime Festa e Kurban Bajramit!
Në emër të studentëve dhe stafit të Fakulteti të Shkencave Islame – Shkup
Urime Festa e Kurban Bajramit!
Në këto ditë feste ju përcjell urime me dëshirë që të keni shëndet dhe mirëqenie.
Kurban Bajrami është simbol i sakrificës, solidaritetit, sinqeritetit, devotshmërisë dhe humanitetit.
Urime Festa e Kurban Bajramit për të gjithë Ju dhe familjet Tuaja!
DEKANI,
Prof. Dr. Shaban SULEJMANI