Fakulteti i Shkencave Islame – Shkup i shpreh ngushëllimet më të thella popullit turk për tërmetin shkatërrues në Turqi dhe Siri. Me zemër e shpirt jemi me  të gjithë të prekurit nga tërmeti shkatërrues. Ngushëllimet më të thella për të gjitha familjet që humbën të dashurit e tyre në këtë tragjedi të tmerrshme, ndërsa të lënduarve ju urojmë shërim të shpejtë.