Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit Naim Ferati, njëri nga profesorët me ambiciozë i dashur jo vetëm për familjen por edhe për miqët e tij.

Profesori Naim Ferati iku nga kjo botë por gjithnjë do mbetet ne zemrat tona.

Fakulteti i Shkencave Islame – Shkup me dhimbje të thellë pranoj këtë lajm dhe Lut Allahun e gjithëmëshirshëm ta pranon në mesin e robërve të Tij të devotshëm dhe të sinqertë.

Xhenneti qoftë vendbanimi i tij i përhershëm.

Allahu e falte dhe e mëshiroftë!

 

Dekani

Porf.Dr. Shaban Sulejmani