About Administrator

This author has not yet filled in any details.
So far Administrator has created 60 blog entries.

Bibliotekës të Fakultetit të shkencave Islame i shtohen edhe 150 libra të rinj

2021-07-07T22:06:25+00:00

Ne emër të Fakultetit të shkencave Islame dua që të shprehi falënderimet më të sinqerta për donacionin  nga shtëpia botuese Logos-A e cila dhuroi mbi 150 tituj apo 437 libra për bibliotekën e Fakultetit të shkencave Islame

Jemi të kënaqur që këta libra mund ti shtojmë në koleksionin e bibliotekës sonë që të jenë të arritshme dhe për studentët tanë.

Bujaria e kësi lloji  na ndihmon të vazhdojmë të sigurojmë edukim të shkëlqyeshëm për studentët tanë.

 

Bibliotekës të Fakultetit të shkencave Islame i shtohen edhe 150 libra të rinj2021-07-07T22:06:25+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame Prof.Dr. Shaban Sulejmani priti në vizitë Kryetarin e Bashkësisë Islame të Turqisë Prof.Dr. Ali Erbash

2021-06-27T16:14:17+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame  Prof.Dr. Shaban Sulejmani priti në vizitë Kryetarin e Bashkësisë Islam Prof.Dr. Ali Erbash, në shoqërim të tij ishin edhe figura të jetës fetare në Republikën e Turqisë, këtë delegacion e shoqëronte edhe kreu i BFI të RMV H. Shaqir ef. Fetahu me bashkëpunëtorët e tij dhe anëtarët e Rijasetit.

 

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame Prof.Dr. Shaban Sulejmani priti në vizitë Kryetarin e Bashkësisë Islame të Turqisë Prof.Dr. Ali Erbash2021-06-27T16:14:17+00:00

Dekani Prof. Dr. Shaban Sulejmani priti në takim profesorët e nderuar të UEJL-së. Prof. Dr. Zemri Elezi dhe Prof. Dr. Jonuz Abdullahun

2021-06-27T16:15:02+00:00

Profesorët i uruan Prof. Dr. Shaban Sulejmanit rizgjedhjen dekan i FSHI-së dhe theksuan gatishmërinë e tyre për ta ndihmuar FSHI-ne në aspektin profesional e shkencor. Ndërkaq, Prof. Dr. Shaban Sulejmani, falënderoi profesorët dhe vuri në dukje se përvoja e tyre do te jetë një ndihmesë e madhe për FSHI-në.

 

 

Dekani Prof. Dr. Shaban Sulejmani priti në takim profesorët e nderuar të UEJL-së. Prof. Dr. Zemri Elezi dhe Prof. Dr. Jonuz Abdullahun2021-06-27T16:15:02+00:00

Prof. Dr. Shaban Sulejmani zgjidhet dekan i FSHI-së

2021-06-27T16:13:30+00:00

Këshilli Mësimor-shkencor zgjodhi dekan të Fakultetit të Shkencave Islame- Shkup  Prof. Dr. Shaban Sulejmanin edhe për një mandat. Prof. Shaban Sulejmani, është profesor i së drejtës të sheriatit dhe që nga vitit 2006 është profesor në Fakultetit të Shkencave Islame -Shkup.

Prof. Dr. Shaban Sulejmani zgjidhet dekan i FSHI-së2021-06-27T16:13:30+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame-Shkup Prof. Dr. Shaban Sulejmani pati fjalë rasti në Vebinari të organizuar nga “Fondacionit Konrad Adenauer” me temë “Religjioni në arsim”

2021-06-27T16:20:37+00:00

Dekani i FSHI-Shkup Prof. Dr. Shaban Sulejmani me datë 12.05.2021, me rastin e një Vebinari të organizuar nga “Fondacionit Konrad Adenauer” me temë “Religjioni në arsim” – Pse është i rëndësishëm ?, pati fjalë rasti.

Ai pasi përshëndeti këtë takim, shprehi falënderimin e tij “Fondacionit Konrad Adenauer” për kujdesin e vazhdueshëm gjatë viteve që ka në lidhje me arsimin fetar në shkolla. Ai në fjalën e rasti që pati, mes tjerash tha :

“Tema e fesë në arsim, qoftë ajo e përfaqësuar në disa lëndë që diskutojnë fenomenin fetar nga pikëpamja artistike, historike apo sociologjike, apo e përfaqësuar në formën e një lënde […]

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame-Shkup Prof. Dr. Shaban Sulejmani pati fjalë rasti në Vebinari të organizuar nga “Fondacionit Konrad Adenauer” me temë “Religjioni në arsim”2021-06-27T16:20:37+00:00
Go to Top