About Administrator

This author has not yet filled in any details.
So far Administrator has created 130 blog entries.

Në Fakultetin e Shkencave Islame prezantohen risitë e programit Erasmus+

2023-05-25T19:38:25+00:00
Informimi me risitë dhe mundësitë që ofron programi Erasmus+, ishte qëllimi i prezantimit për studentët dhe stafin akademik dhe administrativ, që u organizua të enjten (25 maj 2023), në Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup, nga përfaqësuesit e Agjensionit Kombëtar për Programet Arsimore Evropiane dhe Lëvizshmërinë dhe Koordinatori i Erasmus+ në fakultetin tonë, Doc. Dr. Muaz Agushi.
Përfaqësuesit e agjensionit, Mr. Aleksandar Bogojevski, udhëheqës i sektorit për mobilitet në fushën e arsimit të […]
Në Fakultetin e Shkencave Islame prezantohen risitë e programit Erasmus+2023-05-25T19:38:25+00:00

Fakulteti i Shkencave Islame priti maturantet e SHMI “Medreseja Isa Beu”

2023-05-24T19:05:57+00:00
Maturantet e SHMI “Medreseja Isa Beu”, paralelja e vajzave në Shkup, më 23 maj 2023, vizituan FSHI-në. Kjo vizitë u shërbeu atyre për t’u njohur për së afërmi me programet studimore që ofron fakulteti ynë, si dhe të shohin për së afërmi auditoret ku zhvillohen mësimet, bibliotekën, laboratorët, si dhe ambientin brenda ndërtesesë së fakultetit.
Prodekani i FSHI-së, Doc. Dr. Muaz Agushi pasi falënderoi maturantet për vizitën që i kanë bërë FSHI-së në pika të shkurtëra prezantoi rrugëtimin e fakultetit tonë ndër vite që nga koha e themelimit […]
Fakulteti i Shkencave Islame priti maturantet e SHMI “Medreseja Isa Beu”2023-05-24T19:05:57+00:00

Dekani i FSHI-së, Prof. Dr. Shaban Sulejmani dhe Prof. Dr. Muhamed Mustafi ligjeruan para studentëve të FSI-së

2023-05-24T09:58:24+00:00
Në kuadër të vazhdimit të bashkëpunimit mes Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup (FSHI) dhe Fakultetit të Studimeve Islame – Prishtinë (FSI), me datë 23.05.2023, para studentëve të FSI-së, ligjëruan dekani i FSHI-së, Prof. Dr. Shaban Sulejmani si dhe prof. Dr. Muhamed Mustafi.
Kjo vizitë është në suaza të memorandum bashkëpunimit të nënshkruar në mes dy institucioneve të arsimit të lartë ku në fokus ka edhe shkëmbimin e stafit akademik.
[…]
Dekani i FSHI-së, Prof. Dr. Shaban Sulejmani dhe Prof. Dr. Muhamed Mustafi ligjeruan para studentëve të FSI-së2023-05-24T09:58:24+00:00

Меѓурелигиски час

2023-05-18T22:18:53+00:00

На 17 мај 2023 година во рамките на активностите на Konrad-Adenauer-Stiftung North Macedonia Office е организиран религиски час во присуство на десет студенти од Факултетот за Исламски науки во Скопје и десет студенти од Православниот Богословски факултет „Св. Климент Охридски“. На присутните најнапред им се обрати програмскиот менаџер на Конрард Аденауер за Севернс Македонија г. Роберт Јанев, а потоа и професорите на теолошките факултети проф. д-р Хасан Џило и доц. д-р Дарко Анев кои се осврнаа на потребата од религискиот дијалог и меѓусебното зближување и соработка на овие две високообразовни институции.

Studentët vizituan Katedralen e Arqipeshkvit “Sht. […]

Меѓурелигиски час2023-05-18T22:18:53+00:00

PROFESORË E FAKULTETIT TË STUDIMEVE ISLAME NË PRISHTINË NË KUADËR TË SHKËMBIMIT TË STAFIT AKADEMIK QËNDRUAN NË FAKULTETIN E SHKENCAVE ISLAME- SHKUP

2023-05-15T20:13:35+00:00
Në suaza të memorandum bashkëpunimit të nënshkruar mes Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup (FSHI) dhe Fakultetit të Studimeve Islame – Prishtinë (FSI), ku në fokus ka edhe shkëmbimin e stafit akademik, sot në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Islame para studentëve të vitit të dytë dhe të katërt ligjëruan dekani i FSI-së, Prof. asoc. dr. Islam Hasani si dhe Dr. Bahri Hoxha.
  […]
PROFESORË E FAKULTETIT TË STUDIMEVE ISLAME NË PRISHTINË NË KUADËR TË SHKËMBIMIT TË STAFIT AKADEMIK QËNDRUAN NË FAKULTETIN E SHKENCAVE ISLAME- SHKUP2023-05-15T20:13:35+00:00

Kuvendit Studentor i Fakultetit të Shkencave Islame- Shkup vizitoi Unionin Studentor të Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë

2023-05-12T13:46:07+00:00

Një grup studentësh të Fakultetit të Shkencave Islame- Shkup në krye me kryetarin e Kuvendit Studentor të FSHI-së, Luftim Deari, vizituan Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë, ku u mirëpritën nga kolegt e tyre dhe Unionit Studentor i FSI-së në krye me kryetaren Anisa Hoti. Studentët e të dyja fakulteteve këmbyen mendime e ide për një bashkëpunim më të thelluar midis tyre në organizimin e ligjëratave të përbashkëta dhe aktiviteteve tjera me interes të përbashkët. Studentët, për të gjitha aktivitetet e FSI-së, u njoftuan më hollësisht nga dekani i FSI-së, prof. dr. Islam Hasani, i cili i përgëzoi studentët për vizitën […]

Kuvendit Studentor i Fakultetit të Shkencave Islame- Shkup vizitoi Unionin Studentor të Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë2023-05-12T13:46:07+00:00

К О Н К У Р С за запишување студенти на додипломски студии на студиските програми на Факултетот за исламски науки - Скопје во учебната 2023/2024 година

2023-05-08T16:05:34+00:00
К О Н К У Р С за запишување студенти на додипломски студии на студиските програми на Факултетот за исламски науки - Скопје во учебната 2023/2024 година2023-05-08T16:05:34+00:00

К О Н К У Р С за запишување студенти на постдипломски студии на Факултетот за исламски науки - Скопје, во академската 2023/2024 година

2023-05-08T16:03:51+00:00
К О Н К У Р С за запишување студенти на постдипломски студии на Факултетот за исламски науки - Скопје, во академската 2023/2024 година2023-05-08T16:03:51+00:00
Go to Top