Sekretari i përgjithshëm i institutit ndërkombëtar të mendimit Islam (IIIT) Omar Hasan Kasule takim pune në Fakulteti e Shkencave Islame

Profesori Omar Hasan Kasule është sekretar i përgjithshëm i institutit ndërkombëtar të mendimit islam (IIIT) dhe një pionier në integrimin e mjekësisë islamike në praktikën mjekësore dhe mësimdhënien

Profesori Omar Hasan Kasule zhvilloi një takim me dekanin e Fakulteti e Shkencave Islame, Prof. Dr. Shaban Sulejmani dhe stafin e tij, me të cilin diskutuan për shumë çështje të cilat kishin të bëjnë me sfidat me të cilat përballen institucionet e arsimit të lartë kudo në botë.