About Administrator

This author has not yet filled in any details.
So far Administrator has created 84 blog entries.

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup more pjesë në Panel Diskutimi me temë Regjistrimi 2021 : Pasqyrë e karakterit multietnik dhe multifetar të shoqërisë, organizuar nga Fondacionit Konrad Adenaue, i Fakultetit Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti I Ohrit” – Shkup dhe Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup

2022-05-09T21:08:18+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup more pjesë në Panel Diskutimi me temë Regjistrimi 2021 : Pasqyrë e karakterit multietnik dhe multifetar të shoqërisë,  organizuar nga Fondacionit Konrad Adenaue, i Fakultetit Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti I Ohrit” – Shkup dhe  Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup ku ishin te pranishëm Gjoko GJORGJEVSKI , Dekan i Fakultetit Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti I Ohrit” – Shkup, Daniel BRAUN,  Përfaqësues zyrtar i Fondacionit Konrad Adenauer, Vladimir BOZINOVSKI Menaxher programi në Institutin për hulumtime politike -Shkup, Apostol SIMEVSKI Drejtor i Entit Shtetëror të Statistikave, Aleksandar SPASENOVSKI Profesor në Fakultetin Juridik “Justiniani i Parë” […]

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup more pjesë në Panel Diskutimi me temë Regjistrimi 2021 : Pasqyrë e karakterit multietnik dhe multifetar të shoqërisë, organizuar nga Fondacionit Konrad Adenaue, i Fakultetit Teologjik Ortodoks “Sh. Klimenti I Ohrit” – Shkup dhe Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup2022-05-09T21:08:18+00:00

URIME FITËR BAJRAMIN

2022-05-08T21:07:51+00:00

Në emër të studentëve dhe stafit të Fakulteti të Shkencave Islame- Shkup

U R I M E   F I T Ë R   B A J R A M I N

Në këto ditë feste ju përcjell urime me dëshirë që të keni shëndet dhe mirëqenie

Zoti  ua pranoftë agjërimi dhe lutjet Tuaja

 

Dekani,

Prof.Dr. Shaban SULEJMANI

URIME FITËR BAJRAMIN2022-05-08T21:07:51+00:00

URIME MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT

2022-03-31T21:14:08+00:00

Në emër të studentëve dhe stafit të Fakulteti të Shkencave Islame- Shkup 

URIME MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT

Muaji i Ramazanit është muaji cilin zbriti Kurani, është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës drejtë dhe dallues i vërtetës nga gënjeshtra, kush nga ju arrin këtë muaj le ta agjëroj ”. (El-Bekare, 185)

 

Dekani,

Prof.Dr. Shaban SULEJMANI

URIME MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT2022-03-31T21:14:08+00:00

Bashkëpunimit në mes FSHI dhe Atasheut për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Turqisë

2022-03-31T17:37:45+00:00

Dëshmi e bashkëpunimit të sinqertë midis FShI-së dhe Atasheut për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Turqisë ishte edhe akti i sotëm, ku Atasheu për Çështje Fetare Mustafa Mesten, në prag të Ramazanit, i dorëzoi dekanit të FShI-së prof. dr. Shaban Sulejmani 40 vauçerë në vlerë prej 1.800 den. për  studentët e FShI-së në Shkup.

Bashkëpunimit në mes FSHI dhe Atasheut për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Turqisë2022-03-31T17:37:45+00:00
Go to Top