Ne emër të Fakultetit të shkencave Islame dua që të shprehi falënderimet më të sinqerta për donacionin  nga shtëpia botuese Logos-A e cila dhuroi mbi 150 tituj apo 437 libra për bibliotekën e Fakultetit të shkencave Islame

Jemi të kënaqur që këta libra mund ti shtojmë në koleksionin e bibliotekës sonë që të jenë të arritshme dhe për studentët tanë.

Bujaria e kësi lloji  na ndihmon të vazhdojmë të sigurojmë edukim të shkëlqyeshëm për studentët tanë.