Loading...
Home2023-01-17T13:09:41+00:00

Lajme

Typy Bukmacherskie Na Dziś, Jutro, Weekend Darmowe Typy Na Piłkę Nożną Od Ekspertó

18 Prill, 2024|

Typy Bukmacherskie Na Dziś, Jutro, Weekend Darmowe Typy Na Piłkę Nożną Od EkspertówTypy Bukmacherskie Na DzisiajContentLegalne Kasyna OnlineGdzie Są Darmowe Typy Bukmacherskie Na Piłkę Nożną? Bayer Leverkusen – Western Ham United: Typy, Kursy, Zakłady 10 04 Liga EuropyFc Barcelona – Ud Las Palmas: Typy, Kursy, Zapowiedź (30 03 Darmowe Typy [...]

Play Free On Line Casino Games No Get, No Registration

17 Prill, 2024|

Play Free On Line Casino Games No Get, No Registration!Gambling Ads And Casino Market In Affiliate Marketing: How You Can Break Typically The Bank In 2022!ContentDiscover The Almost All Popular Casino Game Titles Today And The Particular Best Us On-line Casinos To Join Depending On Your Requirements Note: Ensure You [...]

Мостбет Бк Mostbet Букмекерская Контора Официальный Сайт Регистрация Бону

15 Prill, 2024|

Мостбет Бк Mostbet Букмекерская Контора Официальный Сайт Регистрация БонусMostbet Букмекерская Контора И Казино Онлайн: Официальный Сайт, Зеркало И вход В Личный кабинет МостбетContentРазвлечения и Бк МостбетЛицензия На Азартные ИгрыМостбет – Ставки же Азартные Игры без ОграниченийРегистрация и MostbetИспользование Промокодов и MostbetМогу Ли что Смотреть Прямые Трансляции Матчей По Крикету На [...]

Bukmacherskie Zakłady Sportowe Wybrani Bukmacherz

12 Prill, 2024|

Bukmacherskie Zakłady Sportowe Wybrani BukmacherzyGdzie Grać U Bukmachera? Leading Zakłady Online T Polsce 2024ContentNajczęstsze Wyniki W Piłce NożnejZakłady Na Mecze SiatkówkiPolskie Zakłady Bukmacherskie BettersNajpopularniejsze W Polsce Sportowe Zakłady BukmacherskieRejestracja W BettersZakłady Bukmacherskie Dla PoczątkującychNoblebet Zakłady BukmacherskieOferty Zakładów Sportowych Od Polskiego Bukmachera GgbetRejestracja Konta Użytkownika W PzbukGdzie Grać? #11 PzbukGdzie Grać, [...]

Qëllimet

Fakulteti i Shkencave Islame ka për qëllim:

  • Krijimin e një ambienti, ku përvetësimi i dijes do të jetë në qendër të vëmendjes;

  • Pasurimin e bibliotekës së fakultetit me literaturë të re në gjuhët e huaja, e sidomos në gjuhën shqipe, gjë që do të ndihmojë kultivimin e njohurive nga shkencat islame;
  • Afirmimin e përkushtimit të Fakultetit të Shkencave Islame në lirinë e të menduarit, të shkruarit dhe të folurit;
  • Angazhimin e stafit kualitativ dhe me përvojë universitare në vend dhe jashtë vendit;
  • Zhvillimin dhe mirëmbajtjen atraktive, funksionale për përkrahjen e mësimdhënies;
  • Të krijojë kuadër me pikëpamje të reja dhe mënyra e të menduarit, dhe të mundësojë zhvillimin e aftësive dhe pranimin e sfidave dhe mundësive, të cilat i ofron shekulli 21.
  • T’i integrojë mësimdhënien, aktivitetet kreative dhe shkëmbimin ideve;
  • T’i përgatit studentët të ndërtojnë karrierë në sferën e shkencave islame, që të punësohen në institucionet e BFI-së në RM;

  • Integrimin e teknologjive informative në procesin e mësimdhënies;

Fakulteti i Shkencave Islame eksploron, zhvillon dhe promovon mësimdhënien dhe hulumtimin në projkete të ndryshme shkencore, me qëllim avancimi të dijeve, aftësive, shkathtësive të studentëve.

Fakulteti i Shkencave Islame ka vizion të qartë në ndërtimin e një kuadri të përgatitur mirë, të gatshëm t’u përgjigjet sfidave të kohës në fushën e shkencave  islame. 

Teologjia e përgjithshme Studime akademike ( 4 vjeçare) Program Studimorë. Themeluesi: Bashkësia Fetare Islame e RM-së. Institucioni: BFI në RM. Organi për dhënie të titullit: FSHI. Institucioni Arsimor: FSHI. Lokacioni: Hapësirat e FSHI-së në Shkup. Programi I akredituar nga:  Kryesuesit për akreditim.

Go to Top