Ishte një vizite e këndshme me një ambient siç din FSHI – Shkup të krijoj për njerëz që kanë vlera siç ishte mysafiri Ynë, të cilit i dëshirojmë shumë shëndet dhe suksese në të gjitha poret e jetës.

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup Prof. Dr. Shaban SULEJMANI, pati nderin të presë një mysafir të shquar, duke i dhënë një prekje prestigji mjedisit tonë akademik,  z. Avni Nasufoski CEO i Kompanisë botërore me seli në Gjenevë të Zvicrës PLANETE CONSTRUCTIONS SARL (Kompani afariste dhe biznesi e përmasave botërore duke përfshirë SHBA-në, Europën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën në tërësi). Vizita e tij FSHI-së konsiston ne përfshijen e diskutime domethënëse dhe nxitjen e lidhjeve brenda komunitetit akademik dhe pse jo edhe atij afarist.

Mysafirin e shoqëroi Mr. Fadil ef. Ramadani, Kryetarë i shoqatës humanitare të BFI-së në RMV “HILAL” – Shkup.

Kompania “PLANETE CONSTRUCTIONS SARL” shquhet për përkushtimin e saj ndaj teknologjive më të avancuara, zgjidhjeve të qëndrueshme dhe partneriteteve strategjike, duke dhënë kontribute të rëndësishme në sektorët e ndërtimit, trajtimit të ujit dhe të biznesit në fusha të ndryshme

Qëllimi i vizitës gjithashtu përfshin edhe një sërë mundësish nga iniciativat bashkëpunuese deri te diskutimet mbi avancimet në kërkim dhe zhvillim të arsimit fetarë në trojet tona. Takime të tilla shpesh hapin rrugën për pasurimin e partneriteteve, sipërmarrjeve të përbashkëta ose projekteve bashkëpunuese që mund të ngrisin pozitën akademike dhe njohjen globale të fakultetit tonë. Ishte një vizite e këndshme me një ambient siç din FSHI – Shkup të krijojë për njerëz që kanë vlera siç ishte mysafiri Ynë, të cilit i dëshirojmë shumë shëndet dhe suksese në të gjitha poret e jetës.