About Florim Idrizi

This author has not yet filled in any details.
So far Florim Idrizi has created 8 blog entries.

Sot më datë 28.11. 2018 një bamirës anonim, në emër të së cilit drejtori i sektorit për Lindjen e Mesme Ismet ef. Ademi, i dhuroj Fakultetit të Shkencave Islame dy LCD projektor.

2020-09-14T19:41:26+00:00

Sot më datë 28.11. 2018 një bamirës anonim, në emër të së cilit drejtori i sektorit për Lindjen e Mesme Ismet ef. Ademi, i dhuroj Fakultetit të Shkencave Islame dy  LCD projektor. Me lutje të sinqerta drejtuar Gjithëmadhërishmit, bamirësin në fjalë Allahu ta shpërblen.

Sot më datë 28.11. 2018 një bamirës anonim, në emër të së cilit drejtori i sektorit për Lindjen e Mesme Ismet ef. Ademi, i dhuroj Fakultetit të Shkencave Islame dy LCD projektor.2020-09-14T19:41:26+00:00

Me datë 16 Nëntor dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, Prof. Dr. Shaban Sulejmani pati një takim pune me Ján FIGEL’

2020-09-14T19:42:34+00:00

Me datë 16 Nëntor dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, Prof. Dr. Shaban Sulejmani pati një takim pune me Ján FIGEL’,  i dërguar special  për promovim të lirisë fetare dhe besimit të shteteve jashtë EU. Takimi i realizua në një atmosfere të ngrohtë, me ç’rast u diskutuan çështje me interes të përgjithshme për dyja institucionet Tona dhe më gjerë.

Me datë 16 Nëntor dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, Prof. Dr. Shaban Sulejmani pati një takim pune me Ján FIGEL’2020-09-14T19:42:34+00:00

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj vizitoi FSHI-në

2020-09-14T19:47:32+00:00

Sot Fakultetin e Shkencave Islame e vizitoi kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj, Bujar ef. Asani, së bashku me bashkëpunëtorët Rasim ef. Ademi dhe Mr. sc Sedat Ismajli. Delegacioni në fjalë u mirëprit nga Dekani i Fakultetit, Doc. Dr. Faredin Ebibi dhe Sekretari, Mr. sc Argëtim Saliu.

Fillimisht Dekani i Fakultetit ju dëshiroj mirëseardhje musafirëve dhe më pastaj i njoftoi në pika të shkurta për historikun e Fakultetit dhe projektet të cilat […]

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj vizitoi FSHI-në2020-09-14T19:47:32+00:00

Doc. Dr. Naser Ramadani dhe Doc. Dr. Shaban Sulejmani marrin pjesë në kursin e dytë ndërkombëtarë të gjuhëve në Universitetin e Kajros në Egjipt

2020-09-14T19:43:41+00:00

Fakulteti i Studimeve të Larta për Edukim në kuadër të Universitetit të Kajros në Egjipt është organizator dhe njëherit edhe nikoqir i kursit të dytë ndërkombëtar të gjuhëve në Kajro të Egjiptit.

Në këtë organizim marrin pjesë shumë studiues dhe mësimdhënës nga vende të ndryshme të botës, si: Azia, Europa dhe Ballkani. Përfaqësues të Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup janë mësimdhënësit: Doc. Dr. Naser Ramadani dhe Doc. Dr. Shaban Sulejmani. Kohëzgjatja e trajnimit […]

Doc. Dr. Naser Ramadani dhe Doc. Dr. Shaban Sulejmani marrin pjesë në kursin e dytë ndërkombëtarë të gjuhëve në Universitetin e Kajros në Egjipt2020-09-14T19:43:41+00:00

Prof. Dr. Balazs Deri nga “Eotvos Lorand University – Budapest” vizitoi FSHI-në

2020-09-14T19:44:31+00:00

Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, Doc. Dr. Faredin Ebibi priti në takim protokollar përfaqësuesin e Ambasadës së Hungarisë në Shkup, Prof. Dr. Balazs Deri, i cili njëherit është edhe profesor i rregullt në Fakultetin e Shkencave Humane në “Eotvos Lorand University – Budapest”.

Fillimisht palët zhvilluan bisedë njoftuese, më pastaj u njohën me historikun e institucioneve arsimore të cilët i përfaqësojnë. Në fund të takimit u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve të arsimit të lartë, në drejtim të këmbimit të stafit akademik dhe studentëve.

FSHI – Shkup
25.01.2017.

Prof. Dr. Balazs Deri nga “Eotvos Lorand University – Budapest” vizitoi FSHI-në2020-09-14T19:44:31+00:00

ATASHEU PËR ÇËSHTJE FETARE I AMBASADËS SË REPUBLIKËS SË TURQISË NË SHKUP VIZITOI FSHI-në

2020-09-14T19:46:11+00:00

Në vazhdën e miqësisë dhe bashkëpunimit të ndërsjelltë në mes Ambasadës së Republikës së Turqisë dhe organeve të Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë, veçanërisht institucioneve edukativo-arsimore të BFI-së, ishte edhe vizita e sotshme e atasheut për çështje fetare në Ambasadën e Republikës së Turqisë në Shkup, të sa po emruarin Murat Alkan me dekanin e Fakultetit të Shkencave Islame në Shkup, Doc. Dr. Faredin Ebibi.

Ky ishte takimi i parë i dekanit […]

ATASHEU PËR ÇËSHTJE FETARE I AMBASADËS SË REPUBLIKËS SË TURQISË NË SHKUP VIZITOI FSHI-në2020-09-14T19:46:11+00:00

Dekani dhe Sekretari i FSHI-së morrën pjesë në hapjen solemne të Konferencës shkencore ndërkombëtare “Relegjioni dhe Dhuna”, në USHT- Tetovë

2020-09-14T19:49:40+00:00

Më 16 tetor 2015 Rektorati i Universitetit Shtetëror të Tetovës ishte nikoqir i Konferencës Shkencore Ndërkombëtare “Relegjioni dhe Dhuna”, që organizohet nga Universiteti Shtetëror i Tetovës, Universiteti i Vjenës dhe Universiteti i Insbrukut.
Me ftesë të Rektorit të USHT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në emër të Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup morrën pjesë Dekani i Fakultetit, Doc. Dr. Faredin Ebibi dhe Serketari, Mr. sc Argëtim Saliu.

Në këtë konferencë ishin të pranishëm personalitete të […]

Dekani dhe Sekretari i FSHI-së morrën pjesë në hapjen solemne të Konferencës shkencore ndërkombëtare “Relegjioni dhe Dhuna”, në USHT- Tetovë2020-09-14T19:49:40+00:00

AKREDITOHET FAKULTETI I SHKENCAVE ISLAME – SHKUP

2020-09-14T19:51:30+00:00

Bazuar në vendimin 12-23/3 të datës 01.04.2015, nga mbledhja e 39-të të mbajtur më 30.03.2015, Këshilli për Akreditim dhe Evaluim të Arsimimit të lartë të Republikës së Maqedonisë, ka marrë vendim për Akreditimin e Programit Studimor “Studime Islame”, me kohëzgjatje katër vjeçare, në ciklin e parë të studimeve- deridiplomike, pranë Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup.
Vendimin për akreditimin e Fakultetit, personalisht e sollën zv/nënkryetari i Këshillit për Akreditim dhe Evaluim të Arsimit të lartë, Prof. Dr. Mikolaj Kuzinovski dhe Prof. Dr. Agim Rushiti, udhëheqës i sektorit për […]

AKREDITOHET FAKULTETI I SHKENCAVE ISLAME – SHKUP2020-09-14T19:51:30+00:00
Go to Top