Delegacion nga Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit Kuq vizituan FSHI – në

Delegacion nga Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq në përbërje te Delegatit Iles Mudaev dhe përfaqësueses në R.M. Daniela Malijanska – Mitevska vizituan FSHI – në, të cilët u priten nga Doc. Dr. Shaban Sulejmani u.d. Dekan si dhe stafi i FSHI – së.

Dekani i FSHI – së njoftoi në fillim me historikun e fakultetit dhe punën e saj dhe se si fakultet jemi në gjendje të bashkëpunojmë me çdo institucion që do jetë në dobi te studentëve dhe shoqërisë tonë.

Zotëri  Iles Mudaev po ashtu tregoi për aktivitete e KNKK, punën si dhe qëllimin e tyre si dhe kjo vizitë në fakultet ishte për të bërë një njohje me punën e FSHI – së dhe të KNKK.

Në fund Doc. Dr. Shaban Sulejmani ju dhuroi disa prej punimeve të FSHI –së.

Fshi – Shkup

26.04.2018